Rett fra skolen

Rett fra skolen er et fritidstilbud for barn fra 3. til 8. klasse, hovedsaklig på tirsdag men noen uker på onsdag, på Skjønhaug Innbyggertorg og bibliotek. Tid: kl 14-16. .

Aldersgruppe: 7 til 13 år

Tilbudet er for barn og ungdom i alder 3-8. klasse. Det blir et bredt tilbud som passer alle årstrinn. Vi ønsker å få ett positivt møtepunkt og en sosial arena for alle. Det skal være lystbetont og vi ønsker at barna sitter igjen med en følelse av mestring og glede. Ved at aktivitetene foregår på biblioteket vil også barna bli godt kjent med biblioteket som er godt sted for dem å være. Det blir aktiviteter som brettspill, pluss-pluss, gaming, formingsaktiviteter og mange spennende eksterne aktører som kommer på besøk. Nærmere program kommer. 

Prosjektet er et samarbeid mellom Home-Start Familiekontakten Indre Østfold, Skjønhaug bibliotek og Innbyggertorg og  Trøgstad frivilligsentral.

Vi trenger to gode trygge frivillige voksne som kan være tilstede sammen med barna og ansatte fra bibliotek og Home-Start Familiekontakten. 

Er dette noe for deg? Meld deg her på nettsiden: eller ta kontakt på tlf 940 81 023 eller post@trogstad.frivilligsentral.no


2024 © Trøgstad Frivilligsentral