Selvstendig ung voksen/mentorer for ungdom

Selvstendig ung voksen er et prosjekt kommunen har satt i gang i samarbeid med Husbanken, NAV, statlig barnevern og frivilligsentralene. Askim frivilligsentraler koordinerer arbeidet for alle frivilligsentralene. Vi trenger stødige voksne som ønsker å være mentorer for en ungdom.

Aldersgruppe: Fra 25 år

Prosjeket er rettet mot ungdom i barnevernet med mål om at de skal få en god oppfølging, slik at de kan klare seg best mulig i voksenlivet. Vi vet at mange av disse ungdommene ofte mangler nettverk og støtte i hverdagen. Det er derfor ønskelig at vi kan få kontakt med personer som kan tenke seg å bidra.

Frivillige som melder seg får informasjon om oppgaver, avgrensninger og organisering av et tilbud som frivillig mentor. Videre vil det bli gitt informasjon om hva vi har erfart mange av ungdommene trenger av støtte. 

Er dette noe for deg? Eller kjenner du noen som hadde passet til denne oppgaven? Meld deg her på nettsiden vår ved å huket av på "Selvstendig ung voksen" under Jeg kan bidra her: Trøgstad frivilligsentral

2024 © Trøgstad Frivilligsentral