BUA musikk

BUA Trøgstad Musikk låner ut musikk instrumenter for et semester ad gangen. Vi har piano, trommer, el-gitar, bass-gitar, keyboard m.mere.

Aldersgruppe: 5 til 19 år



Trøgstad Frivilligsenstral eier BUA Trøgstad og BUA Trøgstad selvbetjent. Vi har gratis utlån av sports og fritidsutstyr. Som frivilligsentral er det viktig for oss å lytte til behov og ønsker i lokalsamfunnet vårt. Ideen til BUA musikk kom fra Home-Start Familiekontakten som vi samarbeider mye med. Vi fikk i 2022 midler fra Sparebankstiftelsen DNB til å utvide BUA virksomheten vår til å inkludere musikk instrumenter. Vi har igjen i 2023 fått nye midler til å satser videre på BUA Musikk. Tilbudet gjelder alle barn/unge i kommunen som ønsker å lære et instrument. Vi har samarbeidet med kulturskolen for å kartlegge behov og kjøpt inn det som kulturskolen ikke leier ut. 

Vi har kjøpt inn digitale pianoer, digitale trommer, vanlig trommer, el-gitarer, bassgitar, keyboard, forsterkere m. mere. til gratis utlån for et semester om gangen. Har dere ønsker om andre instrumenter gi oss beskjed da vi fortsatt skal kjøpe inn flere instrumenter.

Målet vårt er at alle elever som ønsker å lære et instrument skal ha et instrument hjemme slik at de kan få øvd. 

Sjekk ut nettsiden vår bua.no (velg BUA Trøgstad i søkefeltet) for oversikt over hvilke instrumenter vi har. Søk på "instrument" Her kan du også registrere deg som låntaker. Her er en link som fører deg rett til instrumentene: BUA musikk

Ta kontakt med Synnøve Buer på post@trogstad.frivilligsentral.no eller tlf 940 81 023 for mer info. 





2024 © Trøgstad Frivilligsentral