BUA Trøgstad

BUA Trøgstad har masse fint utstyr vi er stolt av å kunne låne ut helt gratis! Vi har nå åpnet en avdeling til: BUA Trøgstad selvbetjent. Den ligger i Kirkeveien 50.

klikk her: BUA Trøgstad for å komme til Bua Trøgstad sin hoved nettside med oversikt over alt utstyret vårt i vår hoved BUA, og hva som er tilgjengelig akkurat nå.  Her kan du opprette låneprofil og reservere utstyr. Utstyr kan reserveres inntil 14 dager i forveien og senest to dager i forveien, da vi trenger tid for å gjøre utstyret ditt klart for henting.  Ønsker du å låne for mer enn en uke ta kontakt så kan vi sjekke om det er mulig. Du kan også sende e-post for å reservere utstyr lenger frem i tid, f.eks hvis du vil være sikker på å få lånt et telt til en tur du planlegger om 4 uker.  

Her er link til BUA Trøgstad selvbetjent: BUA Trøgstad Selvbetjent Der finner du alt motorsport utstyr, rulleski utstyr og kombistøvler til langrenn som brukes blant annet til rulleski. For å låne her må du laste ned appen "BUA selvbetjening" i tillegg til å være registrert som låntager i BUA. 

Ta kontakt med Synnøve på  940 81 023 hvis du har lyst til å være med som frivillige på BUA Trøgstad. Vi ønsker oss noen som kan være med å legge ut små filmer og oppdatering på facebook siden til BUA Trøgstad, og vi trenger folk til å vedlikeholde utstyr, spesielt glide ski og passe på at de får godt stell. Nå som vi har startet med reservasjon trenger vi også hjelp til å pakke klart alt utstyr for henting. Det er snakk om ca 1 time 1 dag i uka for å rydde og pakke utstyr. Litt avhengig av sesongen. 

Her er en video som viser deg hvordan du kan reservere utstyr: Video om hvordan gjøre en reservasjon

Noe av det som er mest populært å låne hos oss er alpinski. Det er veldig viktig når du låner ski at du stiller inn bindingen riktig. Her er en god guide du kan bruke: justering av alpinski bindinger

Alle barn har rett til en god fritid. Les Fritidserklæringen som kommunene, staten og frivilligheten har gått sammen om å skrive. 

Her er promofilm om BUA Trøgstad: BUA promo

Videoer om friluftsliv på ulike språk: Video om friluftsliv på Urdu, Farsi, Arabisk, Tigrinja, Somali og polsk


Neste BUA Trøgstad

Dato Kl. Tittel Sted
Ons 20.10 10:00 BUA Trøgstad BUA
Tor 21.10 10:00 BUA Trøgstad BUA Trøgstad
Fre 22.10 10:00 BUA Trøgstad er åpen Skjønhaug Innbyggertorg og bibliotek, Trøgstad torg 5
Tir 26.10 10:00 BUA Trøgstad er åpen Skjønhaug Innbyggertorg og bibliotek, Trøgstad torg 5
Ons 27.10 10:00 BUA Trøgstad BUA
2021 © Trøgstad Frivilligsentral