BUA Trøgstad

Trøgstad Frivilligsentral åpnet BUA Trøgstad 8. des 2018. Vi har masse fint utstyr vi er stolt av å kunne låne ut helt gratis!

klikk her: BUA Trøgstad for å komme til Bua Trøgstad sin nettside med oversikt over alt utstyret vårt, og hva som er tilgjengelig akkurat nå. Det er ikke alt utstyr vi har plass til å BUA boden, og vi har mer utstyr på lager. Alt på nettsiden vår er tilgjengelig, men det kan hende du må spørre om vi kan hente det fra lageret til deg. Det gjelder blant annet pulk og sykkelvogn som tar stor plass. Samt flere par ski, skøyter og utstyr litt utenom sesong. 

Ta kontakt med Synnøve på  940 81 023 hvis du har lyst til å være med på BUA Trøgstad. Vi ønsker oss noen som kan være med å legge ut små filmer og oppdatering på facebook siden til BUA Trøgstad, og vi trenger folk til å vedlikeholde utstyr, spesielt glide ski og passe på at de får godt stell. 

Alle barn har rett til en god fritid. Les Fritidserklæringen som kommunene, staten og frivilligheten har gått sammen om å skrive. 

2020 © Trøgstad Frivilligsentral