BUA Trøgstad og BUA Trøgstad selvbetjent

BUA Trøgstad har masse fint utstyr vi er stolt av å kunne låne ut helt gratis! Vi har to avdelinger: BUA Trøgstad som ligger på Skjønhaug Innbyggertorg og BUA Trøgstad selvbetjent som ligger ved NMK Trøgstad sin bane i Kirkeveien 50.

Aldersgruppe: For alle

BUA Trøgstad

klikk her: BUA Trøgstad for å komme til Bua Trøgstad sin hoved nettside med oversikt over alt utstyret vårt i vår hoved BUA, og hva som er tilgjengelig akkurat nå.  Her kan du opprette låneprofil og reservere utstyr. Utstyr kan reserveres inntil 14 dager i forveien og senest to dager i forveien, da vi trenger tid for å gjøre utstyret ditt klart for henting.  Ønsker du å låne for mer enn en uke ta kontakt så kan vi sjekke om det er mulig. Du kan også sende e-post for å reservere utstyr lenger frem i tid, f.eks hvis du vil være sikker på å få lånt et telt til en tur du planlegger om 4 uker.  

Her er en video som viser deg hvordan du kan reservere utstyr: Video om hvordan gjøre en reservasjon

Vi tar også imot drop-in, men vær obs på at noe av utstyret som ligger i BUA kan være reservert. Det ser du først når du prøver å sjekke det ut i skranken. 

Vi setter pris på at du sjekker nettsiden for hva slags utstyr vi har, og om det er ledig, istedenfor å ringe oss. Siden er alltid oppdatert.  Vi har begrenset kapasitet til å svare på telefon. Spesielt når det er stor pågang på utlån. 

BUA Trøgstad selvbetjent

Her er link til BUA Trøgstad selvbetjent: BUA Trøgstad Selvbetjent Der finner du alt av motorsport utstyr, rulleski utstyr og kombistøvler til langrenn som brukes blant annet til rulleski. For å låne her må du laste ned appen "BUA selvbetjening"  og "unloc" appen, i tillegg til å være registrert som låntager i BUA.

Slik kommer du igang:

1. Registrer lånekonto

Lånekonto registrerer du her: registrer lånekonto

Når lånekontoen er opprettet lager du brukernavn og passord som du benytter når du vil logge på og se dine/deres låneaktiviteter. Du kan også logge på lånekontoen på www.bua.io og legge til eller slette medlåntaker når det passer deg. Du kan også slette lånekontoen, så lenge du ikke har aktive lån. Hver gang du eller medlåntaker har foretatt et lån, vil du få kvittering på e-post. Du får også kvittering på e-post hver gang lånet leveres tilbake. På denne måten har du full oversikt over hva du og/eller dine barn låner.

2. Verifiser lånekontoen

Dette gjøres enkelt med Vipps. Har du ikke Vipps må du bekrefte e-post og mobil nr og fysisk møte opp på en betjent BUA og vise legitimasjon. 

3. Last ned BUA selvbetjening-app

BUA selvbetjening-appen bruker du til å låse opp døren og registrere utstyret du skal låne i BUA Trøgstad selvbetjent. BUA selvbetjening-appen laster du ned fra App Store eller Google Play. Den er gratis å laste ned. Du logger inn på BUA selvbetjening-appen med samme brukernavn og passord som på Lånekontoen din. Når du har logget inn er BUA selvbetjening-appen en QR-skanner. Med den kan du låse opp døren på BUA Trøgstad selvbetjent  og skanne QR-koder på utstyret du skal låne og registrerer lånet.

4. Elektroniske nøkler med Unloc-appen

BUA Trøgstad selvbetjent har elektroniske nøkler og BUA-appen gir deg tilgang til dem. Men, først må du laste ned Unloc-appen og lage brukerkonto. Husk å bruke samme mobilnummer som du har brukt i BUA-lånekontoen. Er det ditt barn som skal låne utstyr, må barnet laste ned og lage brukerprofil i Unloc.

Når lånekonto er laget og BUA- og Unloc-appen er lastet ned, er det bare å komme i gang med å låne.

Velkommen til å bruke begge BUA'ene våres!


Det er også mulig å låne utstyr på Skattkammeret i Mysen, BUA Spydeberg og BUA Hobøl med samme lånekonto. Se mer her: 

https://www.bua.no/utlansordninger/skattkammeret-mysen

BUA Hobøl

 BUA Spydeberg 

Ønsker du å være frivillig i BUA Trøgstad/BUA Trøgstad selvbetjent?

Ta kontakt med Synnøve på  940 81 023 hvis du har lyst til å være med som frivillige på BUA Trøgstad. Vi ønsker oss noen som kan være med å legge ut små filmer og oppdatering på facebook siden til BUA Trøgstad, og vi trenger folk til å vedlikeholde utstyr, spesielt glide ski og passe på at de får godt stell. 

Viktig når du låner alpinski!

Noe av det som er mest populært å låne hos oss er alpinski. Det er veldig viktig når du låner ski at du stiller inn bindingen riktig. Her er en god guide du kan bruke: justering av alpinski bindinger

Alle barn har rett til en god fritid. Les Fritidserklæringen som kommunene, staten og frivilligheten har gått sammen om å skrive. 

Her er promofilm om BUA Trøgstad: BUA promo

Videoer om friluftsliv på ulike språk: Video om friluftsliv på Urdu, Farsi, Arabisk, Tigrinja, Somali og polsk


Neste BUA Trøgstad og BUA Trøgstad selvbetjent

Dato Kl. Tittel Sted
Tor 28.03 07:00 BUA selvbetjent er åpen
Tor 28.03 14:00 BUA Trøgstad er åpen
Fre 29.03 07:00 BUA selvbetjent er åpen
Fre 29.03 11:00 BUA Trøgstad er åpen Skjønhaug Innbyggertorg og bibliotek
Lør 30.03 07:00 BUA selvbetjent er åpen
2024 © Trøgstad Frivilligsentral