Sommerkjøreskole

Årets sommerkjøreskole blir fra 12-14. juli 202 sponset av Trøgstad Sparebank

Aldersgruppe: 6 til 16 år

Invitasjon til Sommerkjøreskole 2023arrangert av NMK Trøgstad, Trøgstad Frivilligsentral/BUA Trøgstad og Trøgstad Rotary .

På sommerkjøreskolen får du teoretisk og praktisk opplæring og kan velge å lære både gokart og motocross. 

Hvem kan delta?  Barn og ungdom født i 2007-2017som bor i Indre Østfold region og som ikke har vært med på sommerkjøreskole før. Alle som melder seg på og får plass vil få bekreftelse og betalingsinformasjon på e-post. 

Tid: 12. juli-14. juli kl 10-15 hver dag. Det er viktig at man kan være med alle 3 dagene og at en og samme voksen er med og tar kurset samme med barnet/ungdommen. 

Vi har også tilbud for barn med nedsatt funksjonsevne i twin-kart. Der er det plass til både barn og ledsager i samme go-kart. Vi har også cross sykler med støtte hjul.

Sted: NMK Trøgstad, Kirkeveien 50, 1870 Trøgstad 

BUA Trøgstad låner ut nødvendig kjøre utstyr gratis. Deltageravgiften inkluderer nødvendige lisenser, bruk av kjøretøy, lunsj hver dag m. mere. 

Tusen takk til Trøgstad Sparebank som er med å sponse skolen og hjelper oss å holde kostnadene for å delta nede! 

Pris: Kun gokart/twincart: 900,- kun motocross: 710,- begge deler: 1110,-

Har du utfordringer med å betale er det mulig å søke om økonomisk støtte til deltageravgift. Ta kontakt med Vegard på vegard.halvorsen@io.kommune.no eller telefon 913 85 393.

Påmelding åpner 26. mai. Siste frist for påmelding er 11. juni. Men vær rask, for det blir fort fult!

Link til påmelding: https://forms.office.com/e/Z8vckJX3yC

Om sommer kjøreskolen med NMK Trøgstad:

Vi har kjøredrakter, hjelm, hansker, sko, beskyttelsesutstyr osv som er tilgjengelig for gratis utlån gjennom BUA Trøgstad selvbetjening. Utstyret blir brukt på sommerkjøreskolen og til utlån i løpet av hele sesongen. 

Vi har hatt mange fantastiske frivillige med og har alltid plass til noen nye frivillige som kan hjelpe til med litt praktisk under sommerkjøreskolen. F.eks å ordne med mat og drikke, passe på at alle har det bra, hjelpe til med utdeling av utstyr osv. Har du erfaring med motorsport trenger vi også flere som kan bidra med opplæring. Kunne du hatt lyst til å være med? Da kan du melde deg som frivillig her på nettsiden, så tar vi kontakt med deg. 

2024 © Trøgstad Frivilligsentral