Sykkeltur Nordkapp til Arendalsuka, Indre Østfold 28. juli!

SYKKELTUREN ‹‹MER AKTIVITET, MER GLEDE›› Norges Frivilligsentraler inviterte til sykkelturen under Frivillighetens år i 2022. Sammen syklet vi for å skape gode og inkluderende lokalsamfunn. Vi løftet frivilligheten på hjul fra Nordkapp til Arendalsuka. Vi utfordret deg som frivillig, organisasjon, kommune eller frivilligsentral til å bli med. Daglig leder Trøgstad Frivilligsentral Synnøve Buer er fylkeskontakt for Viken og koordinator for sykkelturen gjennom Indre Østfold. Vi syklet i 9 dager gjennom Viken. 28. juli var vi i Indre Østfold

Aldersgruppe: For alle

Her er link til de 5 videoene som er laget fra sykkelturen:

Sykkelturen skal ha fokus rundt arbeidet med reformen Leve hele livet nasjonalt, regionalt og lokalt. Hovedmålet med sykkelturen er å sette lys på merverdien av å føle seg til nytte i samfunnet, og oppleve gode relasjoner i hverdagen. Med mangfold i aktivitetene på tvers av generasjoner, kulturer og samfunnslag reiser vi fra 21. mai til 16. august gjennom Norge.

Norges Frivilligsentraler vil oppnå målet med å invitere til samskaping. Vi er overveldet over positiv respons og det store engasjement så langt, som har bidratt til et godt grunnlag for prosjektet med bredt nettverk. Men det er behov for deg som ønsker å bistå med aktiviteter og engasjement for måloppnåelse lokalt. 

Daglig leder Trøgstad Frivilligsentral Synnøve Buer er fylkeskontakt for Viken i forhold til Leve hele livet og Sykkelturen 2022. Har du spørsmål om sykkelturen eller har lyst til å være med i arbeidsgruppen, eller ha annet ansvar under turen gjennom Viken? Ta kontakt på post@trogstad.frivilligsentral.no eller tlf 940 81 023. Vi sykler i Viken hovedsaklig nord for Oslo 16-21 juli, i Oslo 22-25. juli og sør for Oslo 27-29. juli.  

28. juli er vi i Indre Østfold. Her er informasjonsbrev sendt lag og foreninger i Indre Østfold: brev til lokal lag og foreninger i Indre Østfold kommune

For oversikt over hvor sykkelturen går gjennom Norge og mye mer info se Sykkelturen 2022.no

2024 © Trøgstad Frivilligsentral