Torsdag 25 April
kl. 19:00 - 21:00 Infomøte for Natteravnere Torvet bok og mer
I mai 2019 startet Natteravnene Trøgstad opp igjen. De går hver fredag kveld i første omgang sommerhalvåret og ved spesielle dager som natt til 1. mai, natt til 17. mai, 10. klasse avslutning osv. De er med på å gjøre Trøgstad til et tryggere sted.

Oppstart Natteravner  i Trøgstad

Det inviteres til oppstartsmøte for Natteravner i Trøgstad torsdag 25. april klokken 19.00 på «Torvet bok og mer»!

Vi går nå inn i sommerhalvåret, og dette er vanligvis en periode av året der barn og unge gjerne er opp og ute lenger på kveldene, og det kan da være et behov for tydelige voksne som er synlige i nærmiljøet. 

Meningen bak natteravnene er å være en stabiliserende faktor i utemiljøet, og å kunne gi en hjelpende hånd til ungdommen. Tilbakemeldinger fra ungdom er nesten alltid positive. Natteravnene er en beroligende faktor og foresatte og andre voksne som stiller som natteravner, gir klart signal om at ”de bryr seg”. 

I utgangspunktet er vandringer på fredager den dagen som blir prioritert, da vi har mange ungdommer som denne dagen er på klubben i Trøgstadhallen og i uteområdene tilknyttet dette. Lørdager kan også være en aktuell dag, dersom vi får nok frivillige til å stille opp. Denne dagen er det kanskje vel så viktig å oppsøke torvet som området rundt hall og skoler. 

Men alt er ikke spikret nå. Hverken dager eller steder er fastlagte, dette kan vi se nærmere på når vi møtes 25. april.

Foreløpig er det ikke så mange som har meldt seg som natteravn. Men det er ikke for sent å bli med! Videresend gjerne informasjonen, eller ta med dere noen kjente på møtet. Det serveres kaffe, frukt og kaker.2019 © Trøgstad Frivilligsentral