Medical Aid Initiativ Norway trener frivillige til å hjelpe til med å sortere klær lørdag 6. og 13. juni fra 11:30-19

LYST TIL Å HJELPE NØDLIDENDE?

Da har du sjansen lørdag 6. juni og lørdag 13. juni! 

Medical Aid Initiativ Norway har samlet inn masse tøy som vi skal sende til flyktningeleirene i Nord-Irak.  Dette må sorteres før de kan sende det til Nord-Irak. Det er sorteringen de trenger hjelp til. Medical Aid Initiative Norway  driver med hjelpearbeid i Nord-Irak og Syria.

Fint hvis dere kan hjelpe til i tidsrommet 11.30 til 19.00. Hvis dere bare kan hjelpe til deler av dette tidsrommet er det kjempefint om dere kommer da også. Det er bare å møte opp!

Det er et stort lager som ligger mellom Mysen og Ørje. Det er ca 2 minutters kjøring fra E 18. Når man kjører på E18 står det skilt mot Kallak. Ta av mot Kallak og følg skiltene videre mot Kallak.  Da kommer dere til  lageret som er på tomten til det nedlagte Kallak Sag og Høvleri A/S.  Det står Kallak Sag og Høvleri A/S på den ene bygningen på området. Hvis dere  skriver inn Kallakveien 39 på Google Maps så vises veien til huset som ligger på motsatt side av nedlagte Kallak Sag og Høvleri A/S. Det nedlagte Kallak Sag og Høvleri A/S har ikke eget nummer. Hvis dere får problemer med å finne fram kan dere bare ringe Lars Backe på mobilnummer 41231349

Det er endel bygninger på tomten. Lageret er i det innerste store huset, ca 100 meter fra veien.

Vi tar Koronasituasjonen på alvor. Lageret er på ca 600 kvadratmeter så vi kan holde god avstand til hverandre.  Vi har toalett med vask og såpe der man kan få vasket hendene. I tillegg har vi en stor flaske med Antibac stående på lageret. Vær med og gjøre tilværelsen bedre for mennesker som bor i flyktningleirer i Nord-Irak!

Dette arbeidet ønsker vi å støtte!

For mer info kontakt styreleder i Medical Aid Initiative Norway Lars Backe, tlf 412 31 349.

2024 © Trøgstad Frivilligsentral