Natteravner

Vi har faste natteravn runder på fredagskveld og setter opp ekstra runder på dager da vi vet det kan være lurt å være ute å gå. Og vi vil gjerne ha med enda flere!

Aldersgruppe: 18 til 105 år

Normalt går vi hver fredag kveld i første omgang sommerhalvåret og ved spesielle dager som natt til 1. mai, natt til 17. mai, 10. klasse avslutning osv. De er med på å gjøre Trøgstad til et tryggere sted.

Ønsker du å være med som Natteravn? Passer dette til deg?

  • Du er mellom 18 og 100 år
  • Du har et positivt menneskesyn
  • Du er løsningsorientert og har evnen til å tenke klart når andres tanker har låst seg
  • Du trives med å prate med ungdom
  • Du liker å være ute i all slags vær

Meld deg som frivillig her: meld deg som natteravn

Natteravnenes visjon er at voksnes synlige tilstedeværelse virker dempende på rus-, vold- og skadeverksproblematikk. Vi jobber for å oppnå positiv kontakt mellom barn/ungdom og voksne ute på vandring. Vi skal også bistå personer som av en eller annen grunn ikke er i stand til å ta vare på seg selv, noen ganger ved å formidle kontakt til det offentlige hjelpeapparatet.

Natteravnene® ønsker å bevisstgjøre innbyggere at det er naturlig å melde fra om straffbare eller utrygge forhold i nærmiljøet.

Har du noen innspill til Natteravnsgruppa? Natteravnene i Trøgstad har egen mobil telefon som bare er i bruk når de er ute og går. Ser du noe en fredagskveld som du tenker natteravnene bør vite om? Da kan du ringe dem på 47 69 26 40. 

På dagtid mandag til fredag kan du nå daglig leder av Trøgstad Frivilligsentral på tlf 940 81 023.  RIng hvis det er noe du lurer på om natteravnene eller har info du ønsker å dele med oss. Eller send e-post til post@trogstad.frivilligsentral.no

 For mer info om natteravnene sentralt klikk her


2024 © Trøgstad Frivilligsentral