NMK Sommerkjøreskole/ kjøring hele året

Det blir sommerkjøreskole igjen i 2021 fra 19-23. juli!

Aldersgruppe: 6 til 100 år

Har du lyst til å være med som frivillig? Meld deg her: https://trogstad.frivilligsentral.no/ (huk av for sommerkjøreskole). 


Invitasjon til Sommerkjøreskole
 
arrangert av NMK Trøgstad, Trøgstad Frivilligsentral/BUA Trøgstad, og Home-Start Familiekontakten Indre Østfold.


Hvem kan delta?  Barn og ungdom født i 2005-2015, altså du som skal begynne i 1. klasse eller nå går på barne- og ungdomsskolen. Du må bo i Indre Østfold kommune. Dersom du var med i fjor må vi la nye barn få prøve seg i år. 

Tid: 19. juli-23. juli kl 10-15 hver dag. I tillegg vil det bli mulig å kjøre masse resten av sesongen. Det er viktig at du kan være med alle 5 dagene. 

Sted: NMK Trøgstad, Kirkeveien 50, 1870 Trøgstad 

Pris: Gratis for alle! Det er kun 30 plasser så det lønner seg å melde seg på så fort påmeldingen åpner lørdag 5. juni kl 12. Påmeldingskjema dukker opp her på denne siden når påmeldingen åpner.

På sommerkjøreskolen vil du få teoretisk og praktisk opplæring og kan få kjørt både go-kart og motocross. Vi har fått støtte fra Gjensidige Stiftelsen både i år og i fjor. Vi har derfor kjøpt inn kjøretøy og kjøredresser og annet nødvendig utstyr som vi låner vi ut gratis. I år har vi også fått støtte til å dekke egenandel for alle deltagerne på kr 2200,- som dekker medlemskap i NMK, lisens for go-kart, motocross og lisenskurs. Det blir servert lunsj og alle deltagere får et par hansker, balaclava og t-skjorte. 

Dersom du har meldt deg på og du ikke får benyttet plassen din du gi beskjed så fort som mulig slik at en på venteliste kan få plassen din. I motsatt fall blir du fakturert 2200,- for ubenyttet plass. 

En foresatt må være med under hele kjøreskolen for å hjelpe til og ta lisenskurset sammen med barnet. Det er også en flott opplevelse å være med på sammen!  Velkommen! 

Her er invitasjonen i et word dokument du kan skrive ut:

Sommerkjøreskole på NMK Trøgstad 2021

Historikk:

Våren 2020 søkte vi Gjensidige stiftelsen og fikk innvilget kr 265.157,- til sommerferieaktiviteter for sommeren 2020. 

Disse pengene har gått til:

  • mer utstyr til å ha i BUA (vår utlånssentral)
  • sommeraktiviteter i samarbeid med Home-Start Familiekontakten Indre Østfold
  • sommerkjøreskole i samarbeid med NMK Trøgstad og Home-Start Familiekontakten
  • innkjøp av utstyr for sommerferieaktiviteter som er delt ut til familier som trenger det. 

Om sommer kjøreskolen med NMK Trøgstad:

Sommerkjøreskolen ble gjennomført for første gang i juli 2020. Vi har allerede evaluert og startet planlegging av neste års sommerkjøreskolen, for dette ble en kjempestor suksess som ønsker å gjenta! Vi opplevde så mange glade barn og unge, foreldre og frivillige som alle opplevde et varmt fellesskap og mestringsfølelse. Mer info og påmelding legges ut nærmere sommeren. 

Vi har kjøredrakter, hjelm, hansker, sko, beskyttelsesutstyr osv som er tilgjengelig for gratis utlån gjennom BUA Trøgstad. Utstyret blir brukt på sommerkjøreskolen og til utlån i løpet av hele sesongen. NMK Trøgstad har også fått støtte fra Gjensidigestiftelsen og har kjøpt inn flere go-kart og cross sykler.  Disse er tilgjengelig for gratis utlån nede på banen. 

Vi hadde mange fantastiske frivillige med i sommer og trenger noen nye frivillige til neste år som kan hjelpe til med litt praktisk under sommerkjøreskolen. F.eks å ordne med mat og drikke, passe på at alle har det bra, hjelpe til med utdeling av utstyr osv. Har du erfaring med motorsport trenger vi også flere som kan bidra med opplæring. Kunne du hatt lyst til å være med? Da kan du melde deg som frivillig her på nettsiden, så tar vi kontakt med deg. 

2021 © Trøgstad Frivilligsentral