Onsdag 20 Mars
Kl. 17:00 - 19:00, Skjønhaug Innbyggertorg og bibliotek
Møte om kafédrift på Skjønhaug
Trøgstad Frivilligsentral inviterer til møte om mulig ny drift av kafe der Frøken Fysen er i dag. Vi ønsker å drøfte muligheten for en Triv`lige Trøgstad dugnads kafe driftet av frivilligheten i Trøgstad.

Som dere sikkert har hørt så skal Frøken Fysen slutte å drifte kafeen på Trøgstad Torg. Banken har spurt Trøgstad frivilligsentral om vi er interessert i å overta. Vi har behandlet saken i styret og funnet ut at vi ønsker å utrede muligheten.

Vi ønsker å samle flest mulig gode krefter til å tenke ideer og muligheter sammen med oss om drift og inviterer derfor til et møte onsdag 20. mars kl 17-18:30. Fint med en tilbakemelding innen 18. mars om hvor mange fra ditt lag/forening som kommer,  så bestiller vi pizza så blir det kombinert middag og arbeidsmøte. Vi har prøvd å finne en tid som ikke kolliderer med for mye annet. Vi vet blant annet at Skjønhaug velforening skal ha årsmøte samme dag fra kl 19, derfor håper vi at vi får gjort mye på 1,5 time og at dere fra velforeningen kan få med dere begge møter.

Det vi ser for oss kan være en mulighet er en Triv`lige Trøgstad frivillig kafe basert på dugnad hvor vi inviterer med alle lag og foreninger og enkelt personer som er interessert i å være med. Trøgstad frivilligsentral kan da stå med hovedansvaret og være leietaker, ha det økonomiske og faglige ansvaret, føre regnskap osv.  og vi tenker også at det vil være nødvendig å ansette en person i en deltidsstilling for å lede kafé driften,  koordinere de frivillige, ta ansvar for varebestilling, opplæring regningsbetaling og passer på at alt går smurt for seg.  

Det har vært mange ulike drivere av kafeen og vi har tro på at en dugnadskafe drevet av frivillige krefter vil være en god og bærekraftig kafe og viktig for bygda vår!

Eventuelt overskudd vil kunne fordeles på alle lag og foreninger som er med og gå tilbake til bygda. Vi håper også at kafeen vil kunne være et sted der lag og foreninger kan få vist seg frem, møte folk, kanskje rekruttere flere medlemmer, ha aktiviteter, og være med på å skape et inkluderende godt og varmt sted for alle som ønsker å komme til.

Åpningstid tenker vi hovedsaklig bør være fra 11-14 tir-fredag, og gjerne også mandag og lørdag skulle vi få til det. Men her er ingenting bestemt. Vi ønsker å møtes for å tenke høyt sammen. Det kunne vært gøy å fått til middagsservering torsdager f.eks. og ha åpnet lørdager.

Håper at du /din forening kan tenke seg å komme på møte. Skulle tidspunktet ikke passe så setter vi uansett pris på en tilbakemelding på om dette er noe dere kunne tenke dere å være med på. 


Påmelding er stengt
2024 © Trøgstad Frivilligsentral