Nå har Trøgstad to BUA avdelinger!

I dag er en historisk dag! Vi har nå fått installert elektronisk lås på vår nye BUA Trøgstad Selvbetjent avdeling. Det er nå to BUA avdelinger i Trøgstad: BUA Trøgstad og BUA Trøgstad selvbetjent. De har hver sine nettsider med oversikt over utstyr, og de har to forskjellige måter du låner utstyr på og ulikt innhold.
I BUA Trøgstad kan du reservere utstyr på forhånd, men vi tar også imot drop-in. Her finner du det meste av utstyret vårt. Det er åpent når Skjønhaug Innbyggertorg og bibliotek er åpent. Her kan du nå gå inn selv og plukke utstyret du vil låne og du må sette alt utstyret rent og pent på plass igjen, men du må innom skranken for å registrere utlån og retur. BUA Trøgstad

BUA Trøgstad selvbetjent, vår nyeste BUA, inneholder alt vi har av motorsport utstyr til både go-kart og motocross, rulleskiutstyr, samt noe mer utstyr som bålpanner og stort telt. Her er det helt selvbetjent. Du låser deg inn selv via en app på tlf, sjekker ut utstyret selv, og leverer det tilbake ved å låse deg inn og registrere utstyret som levert. BUA Trøgstad selvbetjent. Har du allerede lånt utstyr hos en BUA før trenger du bare laste ned BUA Selvbetjenings appen og Unloc appen. Har du aldri lånt i en BUA før må du opprette lånekonto først og vise legitimasjon i BUA Trøgstad, før du kan låne i selvbetjent BUA. 

Velkommen til å bruke begge BUA'ene våres!
2024 © Trøgstad Frivilligsentral