Nå begynner vi å åpne litt opp igjen!

Det har vært trist å stenge ned så mange aktiviteter siden 12. mars, men så veldig nødvendig! Nå er heldigvis situasjonen bedre og vi vil med strenge smittevern tiltak begynne å åpne opp det vi kan.

Fra og med tirsdag 5. mai vil Gjenbruksbutikken ha åpent tirsdag, onsdag, fredag og lørdag fra kl 11-14. Obs: stengt på torsdager! Vi vil foreløpig ikke åpne opp for utkjøring og henting av møbler. Men vi tar imot varer som normalt hvis du leverer dem til oss. Møbler må du hente selv. Gjenbruksbutikken vil ha nye regler:

  • Maks 3 kunder i butikken om gangen.
  • Vask deg med antibac som står ved inngangen før du går videre inn i butikken 
  • Vi er veldig takknemlig for alle som betaler med vipps eller kort, da kontakter utgjør en potensiell smittekilde. 

Treffstedet vårt på Skjønhaug er fortsatt stengt inntil videre p.g.a. korona tiltak. 

Vår Møteplass i Båstad åpner onsdag 6. mai. Det vil inntil videre kun være uteservering. Åpningstid er redusert i forhold til før korona epidemien kom. Vi vil kun ha åpent onsdag, torsdag og fredager fra kl 11-14. Om vi er åpne eller ikke vil også være væravhengig. Melder yr Heiås 10 grader eller mer og oppholdsvær så er vi åpne. Ring oss gjerne i åpningstiden vår på tlf 940 95 715 for å sjekke om vi er åpne. Her også er vi veldig takknemlig for alle som betaler med vipps eller kort, da kontakter utgjør en potensiell smittekilde.  

Begge steder gjelder alle myndigheters smittevern regler som f.eks: hold avstand, må du hoste eller nyse gjør det i albuen, vask hendene godt og ofte, ikke kom til oss hvis du er syk! 

2024 © Trøgstad Frivilligsentral